ΜΠΑΞΕΒΑΝΟΣ ΕΠΕ

DB ΠΟΛΥΟΥΡ/ΚΟ ΣΦΡΑΓ. POLYFLEX FACADE 600ML ΛΕΥΚΟ

DB ΠΟΛΥΟΥΡ/ΚΟ ΣΦΡΑΓ. POLYFLEX FACADE 600ML ΛΕΥΚΟ
Κατηγορία
Σιλικόνες - Μονωτικά
Κωδικός
A040000083
Επαγγελματικό, πολυουρεθανικό σφραγιστικό χαμηλού μέτρου ελαστικότητας που ωριμάζει με την ατμοσφαιρική υγρασία. Εύκολο στην εφαρμογή με πιστόλι, με εξαιρετική πρόσφυση. Εξαιρετικά ανθεκτικό στις ακραίες καιρικές συνθήκες και μόνιμα ελαστικό. Μετά την ωρίμανση μπορεί να βαφτεί. Συμμορφώνεται με ISO 11600 F-25LM.

Εφαρμογές: Για σφράγιση αρμών στη βιομηχανία προκατασκευασμένων σπιτιών, σε κτίρια, στηθαία, περβάζια, πλακίδια τοίχων και σε σημεία μεταξύ πλαισίων παραθύρων και τοιχοποιίας.
Υψηλή πρόσφυση σε διάφορα οικοδομικά υλικά όπως τσιμέντο, τοιχοποιία, βαμμένο ξύλο, γυαλί, αλουμίνιο, χάλυβας, ανοξείδωτος χάλυβας, PVC και στους περισσότερους από τους συνδυασμούς τους.

Περιορισμοί: Το λευκό χρώμα ενδέχεται να κιτρινίσει λίγο σε μεγάλη έκθεση στη ηλιακή ακτινοβολία. Δεν συνιστάται για χρήση σε υαλοπίνακες, ενυδρεία, για PE, PP, PC, PMMA, PTFE, και επιφάνειες ασφαλτικής βάσης.
Τιμή
10,65
Εξαντλήθηκε
Οι τιμές περιλαμβάνουν τον Φ.Π.Α.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε