ΜΠΑΞΕΒΑΝΟΣ ΕΠΕ

Η εταιρεία μας

Η εταιρεία μας

Η εταιρεία ΜΠΑΞΕΒΑΝΟΣ Ε.Π.Ε., με συνεχή παρουσία από το 1967 στη Βόρεια Ελλάδα, εμπορεύεται βιομηχανικά είδη γνωστών Ευρωπαϊκών οίκων σε ένα ολοκαίνουργιο χώρο, προσφέροντας προϊόντα και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου ανταποκρινόμενη πλήρως στις σύγχρονες απαιτήσεις σας.

Σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο 4000 τ.μ., έμπειρο προσωπικό κατασκευάζει με αξιοπιστία και ευθύνη τις παραγγελίες σας χρησιμοποιώντας μηχανήματα σύγχρονης τεχνολογίας CNC. Στράντζες, ψαλίδια, κυλίνδρους, συγκολλητής βυθιζόμενου τόξου, τρία υπερσύγχρονα μηχανήματα LASER κοπής 2500WATT, 3000WATT 6000WATT.

Με σύνεση και αποτελεσματικότητα κατασκευάζουμε και εμπορευόμαστε σε όλη την Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό σασί γεωργικών μηχανημάτων παντός τύπου και χωρητικότητας καθώς και πιστοποιημένα αεροφυλάκια υψηλών πιέσεων. Επίσης σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις στη μελέτη, στο σχεδιασμό και στην κατασκευή από έμπειρο προσωπικό.

Το Δυναμικό της εταιρίας μας αποτελείται από 20 άτομα που είναι έτοιμα να προσφέρουν τα μέγιστα για την εξυπηρέτηση σας.

Η εταιρία μας αποτελείται από τα παρακάτω τμήματα:

  1. Το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο οποίο το ειδικευμένο προσωπικό μας μέσω ηλεκτρονικού συστήματος εκτελεί άμεσα και γρήγορα τις παραγγελίες κατόπιν σχολαστικών ελέγχων ώστε να αποφεύγεται η πιθανότητα λάθους και το τελικό αποτέλεσμα να επισφραγίζει την ποιότητα και την αξιοπιστία που χαρακτηρίζει την εταιρεία μας.
  2. Το τμήμα Βιομηχανικού Σχεδιασμού το οποίο αποτελείτε από έμπειρους σχεδιαστές.
  3. Και το τμήμα Ελέγχου Ποιότητας.
 
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε