ΜΠΑΞΕΒΑΝΟΣ ΕΠΕ

DB ΣΙΛΙΚΟΝΗ ΑΝΤΙΜΟΥΧΛΙΚΗ ΣΩΛΗΝΑΡΙΟ 80ML ΜΑΥΡΗ

DB ΣΙΛΙΚΟΝΗ ΑΝΤΙΜΟΥΧΛΙΚΗ ΣΩΛΗΝΑΡΙΟ 80ML ΜΑΥΡΗ
Κατηγορία
Σιλικόνες - Μονωτικά
Κωδικός
A040000112
Όξινη αντιμουχλική σιλικόνη υψηλών προδιαγραφών με διαρκή ελαστικότητα. Εξαι-ρετική αντοχή στην υγρασία, την μούχλα, την ηλιακή ακτινοβολία και τις ακραίες καιρικές συνθήκες. Μετά την εφαρμογή της ωριμάζει με την ατμοσφαιρική υγρασία σχηματίζοντας μία μόνιμη ελαστική σφράγιση. Κατάλληλη για εσωτερικές και εξωτερικές εφαρμογές. Λαμπερή εμφάνιση με μεγάλη ελαστικότητα.

Εφαρμογές: Για αρμολόγηση σε όλα τα είδη υγιεινής (νιπτήρες, λεκάνες, ντουζιέρες, νεροχύτες, μπανιέρες, πλακάκια, έπιπλα μπάνιου, πάγκους κουζίνας κλπ). Σφράγιση αρμών σε μπάνια, κουζίνες, επαγγελματικούς χώρους με πλυντήρια και στεγνωτήρια, εργαστήρια παρασκευής τροφίμων και σε σημεία όπου θέλουμε να αποφύγουμε την ανάπτυξη μούχλας.

Περιορισμοί: Δε συνιστάται για εφαρμογή σε μπετόν, μόλυβδο, χαλκό, γαλβανιζέ χάλυβα, πολυαιθυλένιο, πολυπροπυλένιο, τεφλόν και ασφαλτούχες επιφάνειες. Δεν είναι κατάλληλη για ενυδρεία. Δε βάφεται.
Τιμή
2,32
Εξαντλήθηκε
Οι τιμές περιλαμβάνουν τον Φ.Π.Α.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε