ΜΠΑΞΕΒΑΝΟΣ ΕΠΕ

DB αφρός συγκόλλησης πολυστερίνης πιστολιού 825ml, κίτρινος

DB αφρός συγκόλλησης πολυστερίνης πιστολιού 825ml, κίτρινος
Κατηγορία
Αφροί πολυουρεθάνης
Κωδικός
A050000019
Ενός συστατικού επαγγελματικός αφρός πιστολιού για συγκόλληση πολυστερίνης και EPS. Ωριμάζει με την ατμοσφαιρική υγρασία και δεν περιέχει Η (CFΚ). Δεν διαλύεται και δεν είναι εύγευστος για τα τρωκτικά. Είναι ελαστικός και μπορεί να σοβατιστεί. Αντικαθιστά παραδοσιακές (τσιμεντοειδείς) κόλλες. Εξοικονομεί χρόνο και αποθηκευτικό χώρο. Εξαιρετική πρόσφυση και μόνωση. Πιστοποιημένος με ETAG 004:2000 ETICS. Απορροφά τους κραδασμούς και βελτιώνει την ηχομόνωση.

Εφαρμογές: Για χρήση σε συστήματα θερμοπρόσοψης. Ισχυρή συγκόλληση πολυστερίνης (EPS, EPS-Ρ, XPS κ.λπ.), άκαμπτου αφρού πολυουρεθάνης (PUR/ PIR) και πάνελ ορυκτών ινών. Κατάλληλος για πλήρωση των αρμών μεταξύ των θερμομονωτικών πλακών.

Περιορισμοί: Δε συνιστάται για μόνιμη εμβάπτιση σε νερό. Για εξωτερικές χρήσεις η επιφάνεια του αφρού πρέπει να είναι προστατευμένη από τις ακτίνες UV. Αποθηκεύεται και μεταφέρεται ΠΑΝΤΑ σε όρθια θέση.
Τιμή
9,75
Εξαντλήθηκε
Οι τιμές περιλαμβάνουν τον Φ.Π.Α.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε